Nieuws

Ontvangst- en besprekingsruimte locatie Studio Groen

Besprekingen, brainstorm sessies, lezingen en workshops kunnen allemaal plaatsvinden in de gezellige ontvangst- en besprekingsruimte van Studio Groen. Deze ruimte beschikt over openslaande deuren zodat we in de zomer de vogels kunnen horen fluiten. Tevens kunnen wij aan kleine teams van 6-8 personen digitale presentaties tonen. Wij beschikken over een beamer en een groot scherm. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te starten met koffie/thee/ontbijt of te eindigen met een (thema) lunch of drankje. Maak een afspraak voor verdere informatie, de koffie staat klaar!

Share:
Studio Groen en fotografie
3 juni, 2016
De afgelopen maanden stonden in het teken van de visuele waarneming. In het dagelijks werk van Studio Groen i
Lees meer
Dick Duyves Photography ‘No Place’
26 december, 2017
For his photographs Dick Duyves travels to places where nature and civilization meet. Geography and knowledge o
Lees meer
Studio Groen in Milaan
30 maart, 2017
Dit jaar is al weer ons 10 jarig jubileum betreffende het bezoeken van de Salone del Mobili in Milaan. Ieder ja
Lees meer