Nieuws

Ontvangst- en besprekingsruimte locatie Studio Groen

Besprekingen, brainstorm sessies, lezingen en workshops kunnen allemaal plaatsvinden in de gezellige ontvangst- en besprekingsruimte van Studio Groen. Deze ruimte beschikt over openslaande deuren zodat we in de zomer de vogels kunnen horen fluiten. Tevens kunnen wij aan kleine teams van 6-8 personen digitale presentaties tonen. Wij beschikken over een beamer en een groot scherm. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te starten met koffie/thee/ontbijt of te eindigen met een (thema) lunch of drankje. Maak een afspraak voor verdere informatie, de koffie staat klaar!

Share:
‘Bead it’ project Studio Groen
10 september, 2015
November 2015 In 2015 heeft Studio Groen, in samenwerking met een lokale medewerkster en verschillende ambach
Lees meer
No Place
26 december, 2017
Lees meer
Dick Duyves Photography ‘No Place’
26 december, 2017
For his photographs Dick Duyves travels to places where nature and civilization meet. Geography and knowledge o
Lees meer