Nieuws

Studio Groen in Kopenhagen

In navolging op onze trip naar Kopenhagen in december, zijn wij het erover eens dat de food experience bij restaurant Host bovenaan de lijst van mooi en lekker eten staat. Een absolute aanrader! Geen ‘comfort-zone diner’ maar Nordic cuisine met een bijzondere twist. Het interieur ademt een sfeer van pure rust. Ruw hout en grof gesteente, mooie stille kleuren. Dan de gerechten! deze worden stuk voor stuk uitzonderlijk gepresenteerd en zijn geïnspireerd op de wilde natuur. Het is een waar feest van smaken en visuele verwennerij.

Zo willen wij dineren!

host

Share:
Studio Groen in Milaan
30 maart, 2017
Dit jaar is al weer ons 10 jarig jubileum betreffende het bezoeken van de Salone del Mobili in Milaan. Ieder ja
Lees meer
Studio Groen in Kopenhagen
1 mei, 2016
In navolging op onze trip naar Kopenhagen in december, zijn wij het erover eens dat de food experience bij rest
Lees meer
No Place
26 december, 2017
Lees meer