Nieuws

Studio Groen en fotografie

De afgelopen maanden stonden in het teken van de visuele waarneming. In het dagelijks werk van Studio Groen is ‘verder kijken’ dan wat je in eerste instantie ziet, een belangrijk element. Een cursus fotografie gaf een boost aan inspiratie. Een reeks aan fotografen werden nu eens grondig onder de loep genomen.  In het teken van hun werkwijze werden verschillende opdrachten uitgevoerd. Op deze manier focus je je niet alleen op het stilzetten van de momenten maar tevens op hoe anderen dit doen. Door de ogen kijken van al die fotografen werkt zeer verfrissend en geeft ook prachtige nieuwe inzichten. De zeggingskracht van een foto is waar het om draait. Een krachtige ‘tool’ die Studio Groen regelmatig gebruikt bij marketing gerichte projecten omdat goede foto’s geen uitleg nodig hebben.

Share:
Studio Groen in Kopenhagen
1 mei, 2016
In navolging op onze trip naar Kopenhagen in december, zijn wij het erover eens dat de food experience bij rest
Lees meer
No Place
26 december, 2017
Lees meer
‘Bead it’ project Studio Groen
10 september, 2015
November 2015 In 2015 heeft Studio Groen, in samenwerking met een lokale medewerkster en verschillende ambach
Lees meer