Nieuws

Studio Groen en fotografie

De afgelopen maanden stonden in het teken van de visuele waarneming. In het dagelijks werk van Studio Groen is ‘verder kijken’ dan wat je in eerste instantie ziet, een belangrijk element. Een cursus fotografie gaf een boost aan inspiratie. Een reeks aan fotografen werden nu eens grondig onder de loep genomen.  In het teken van hun werkwijze werden verschillende opdrachten uitgevoerd. Op deze manier focus je je niet alleen op het stilzetten van de momenten maar tevens op hoe anderen dit doen. Door de ogen kijken van al die fotografen werkt zeer verfrissend en geeft ook prachtige nieuwe inzichten. De zeggingskracht van een foto is waar het om draait. Een krachtige ‘tool’ die Studio Groen regelmatig gebruikt bij marketing gerichte projecten omdat goede foto’s geen uitleg nodig hebben.

Share:
No Place
26 december, 2017
Lees meer
Studio Groen in Milaan
30 maart, 2017
Dit jaar is al weer ons 10 jarig jubileum betreffende het bezoeken van de Salone del Mobili in Milaan. Ieder ja
Lees meer
Dick Duyves Photography ‘No Place’
26 december, 2017
For his photographs Dick Duyves travels to places where nature and civilization meet. Geography and knowledge o
Lees meer